Shkvo рекомендує: бь'юті-підбірка засобів для обличчя

Бьюті-рутина кожної дівчини будується шляхом спроб та помилок, і я — не виняток. Лише в свої 25 мені вдалось знайти той самий ідеальний "рецепт" по догляду за обличчям. В цій підбірці зібрані засоби, які найбільше полюбилися моїй шкірі за останній час. Придбати продукцію можна в спеціалізованих інтернет-магазинах або в мережах аптек з доглядовою косметикою, уся вона середньої цінової категорії. Перш ніж використовувати будь-які засоби, рекомендую проконсультуватися з фахівцем. Летс гоуу оглядати мою бьюті-поличку!


Мій догляд за личком максимально простий, проте досить дієвий. Я користуюсь засобами від Vichy з лінійки Normaderm та від La Roche-Posay — Effaclar. Також не забуваю про щоденне використання сонцезахисного крему (SPF) та улюблені тканинні маски два-три рази на тиждень. 


Зранку вмиваюсь очищуючим гель-мусом - чергую через день La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel та Vichy Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel. Засоби достатньо спінити в долонях за допомогою невеликої кількості води і нанести на шкіру легкими масажуючими рухами та ретельно змити водою. Після вмивання підсушую обличчя рушником та наношу щоденний флюїд подвійної дії Vichy Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care Moisturizer і за ним сонцезахисний крем Vichy Capital Soleil Anti-Taches Anti-Dark Spots SPF50+. На цьому все, шкіра готова до нанесення макіяжу. 

Ввечері для вмивання також почергово використовую La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel, Vichy Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel, або ж гель-мікропілінг La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel. Після вмивання наношу ультраконцентровану сироватку з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот La Roche-Posay Erase Serum, тонізую шкіру тоніком La Roche-Posay Physiological Soothing Lotion та, як і вранці, використовую флюїд. Більше нічого, я ж говорила, що все дуже просто.




Очищувальний гель-мус для жирної та проблемної шкіри, 311 ₴
Щоденний флюїд подвійної дії для жирної, схильної до недоліків шкіри, 416 ₴
Ультраконцентрована сироватка Ефаклар для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот, 870 ₴
Тканинна 2-х ступінчаста пілінг-маска, 98 ₴





Корисні бьюті-поради

Процедуру очищення обличчя слід проводити як ввечері перед сном, так і уранці перед нанесенням макіяжу.

• Після вмивання протирайте обличчя чистим рушником, паперовими серветками, або давайте висохнути воді самостійно.

• Патчі краще тримати не до повного висихання, оскільки вони заберуть вологу зі шкіри, що може дати негативний результат.

• Якщо ви хочете уникнути набряку, крем для очей не варто наносити на рухливу повіку та близько до вій.

• При використанні сироваток з піпетками, не торкайтеся ними шкіри — капайте засіб на обличчя або руку з певної відстані, це допоможе зберегти гігієнічність продукту.

• SPF використовуємо завжди, навіть коли похмуро! УФ-випромінювання не залежить від температури та від наявності прямих сонячних променів.

• Шкіра губ також потребує захисту від сонця, як і шкіра обличчя. Використовуйте зволожуючі бальзами, або дитячу гігієнічну помаду.

• Сонцезахисний крем слід наносити за 10 хвилин до виходу на вулицю, щоб засіб встиг висохти та утворити захисний шар.

• Ролери, гуаша та інші масажери для обличчя перед використанням потрібно обов'язково очищати та промивати.

• Тканинні маски та патчі необхідно зберігати у прохолодному темному місці, або в холодильнику.

• Якщо у вас проблеми з судинами, не протирайте обличчя кубиками льоду, це може погіршити ситуацію.

• У гарячій ванні не потрібно ніжитись більше 15-20 хвилин (і не споживайте при цьому вино, оскільки це велике навантаження на серце).

Сподіваюсь, ці рекомендації були для вас корисними і мій досвід стане вам у пригоді. Якщо ви знаєте цікаві лайфхаки по догляду за обличчям або хочете поділитися своїми засобами-фаворитами — залишайте коментар під цим постом. Обіймаю!


Фото: зроблені редактором


Комментарии

Отправить комментарий